Καλώς ήρθατε στην νέα μας ιστοσελίδα. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην Κεντρική Αγορά στον Αγ. Ι. Ρέντη. Μπαίνοντας στην αγορά απο την είσοδα της οδού Τζών Κέννεντυ, βρισκόμαστε στα κτίσματα της δεξιάς πλευράς (τέταρτη σειρά) στις οδούς Δ29, 31, 33, 35, Ε30. Εάν  κατευθύνεστε  απο  τον παράδρομο της Λεωφόρου Κιφισού και εισέρθετε απο την πάνω πύλη της αγοράς, βρισκόμαστε στην αριστερή πλευρά των κτισμάτων (δεύτερη σειρά).

Μια πρώτη ματιά θα σας πείσει κάνοντας μια μικρή περιήγηση στις φωτογραφίες μας. Σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Κατάστημα
 • Μοναδικοί στη ποιότητα
  Μοναδικοί στις τιμές
 • Μία επίσκεψη θα σας πείσει
  ..ελάτε στη Λαχαναγορά του Ρέντη
 • Οπωρολαχανικά
  ....για όλα τα γούστα
 • Μοναδικοί στη ποιότητα
  Μοναδικοί στις τιμές
A+ R A-

kolitsidas

 
 

Κολιτσίδας Νικόλαος Ε.Π.Ε Χοντρική διάθεση Κεντρική Λαχαναγορά

Υιοι Νικολάου Κολιτσίδα-Χονδρική φρούτων και λαχανικών 

Τροφοδοσίες Φρούτων

Η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΣ Ε.Π.Ε ΥΙΟΙ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑ σταδιοδρομεί στον κλάδο της εμπορίας (φρούτα-οπωρολαχανικά-αγροτικά προϊόντα), τα τελευταία 22 χρόνια.  Προτεραιότητά μας η ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας ώστε τα προϊόντα μας να φτάνουν με συνέπεια και ασφάλεια στον τελικό καταναλωτή. 

Καλύπτουμε τις τροφοδοσίες φρούτων και λαχανικών την διανομή των προϊόντων μας πανελλαδικά όλες τις ημέρες της εβδομάδας, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Οι τιμές μας είναι τιμές χονδρικής και εξασφαλίζουμε την άριστη ποιότητα για τους πελάτες μας καθώς η συντήρηση  των προϊόντων μας πραγματοποιείται με ιδανικές θερμοκρασίες σε  άρτιες ιδιόκτητες ψυκτικές εγκαταστάσεις.

Γνωρίστε μας...

Διανομή-Τροφοδοσίες

Σας παρέχουμε την δυνατότητα, με μεγάλες παραγγελίες την διανομή των προϊόντων στο χώρο σας. Μην διστάσετε...καλέστε μας τώρα.

Ποιότητα

Σας εγγυόμαστε  100% την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.

 

Συντήρηση

Η συντήρηση και η φύλαξη των προϊόντων μας πραγματοποιείται σε ψυγεία και σε χώρους ειδικά διαμορφωμένους για την σωστή διατήρησή τους.

Τιμές ασυναγώνιστες!! Επικοινώνηστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.

 

 

028304
Σήμερα (today)Σήμερα (today)13
Χθές (yesterday)Χθές (yesterday)12
Αυτή την εβδομάδα (this week)Αυτή την εβδομάδα (this week)115
Αυτόν τον μήνα (this month)Αυτόν τον μήνα (this month)390
Όλες τις ημέρες (all days)Όλες τις ημέρες (all days)28304