Καλώς ήρθατε στην νέα μας ιστοσελίδα. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην Κεντρική Αγορά στον Αγ. Ι. Ρέντη. Μπαίνοντας στην αγορά απο την είσοδα της οδού Τζών Κέννεντυ, βρισκόμαστε στα κτίσματα της δεξιάς πλευράς (τέταρτη σειρά) στις οδούς Δ29, 31, 33, 35, Ε30. Εάν  κατευθύνεστε  απο  τον παράδρομο της Λεωφόρου Κιφισού και εισέρθετε απο την πάνω πύλη της αγοράς, βρισκόμαστε στην αριστερή πλευρά των κτισμάτων (δεύτερη σειρά).

Μια πρώτη ματιά θα σας πείσει κάνοντας μια μικρή περιήγηση στις φωτογραφίες μας. Σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Κατάστημα
A+ R A-

Τροφοδοσίες φρούτων και λαχανικών

Διαναμή-Τροφοδοσίες νησιών

Η εταιρεία ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΣ Ε.Π.Ε ΥΙΟΙ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑ σταδιοδρομεί στον κλάδο της εμπορίας και τυποποίησης φρούτων, με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο. Ο ιδρυτής της εταιρείας ήταν ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΛΙΤΣΙΔΑΣ.

Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1990 ως οικογενειακή επιχείρηση, με αντικείμενο τη χονδρική εμπορία φρούτων και λαχανικών.

Σήμερα οι υιοι του Χρήστος και Γεώργιος Κολιτσίδας συνεχίζουν το έργο του πατέρα τους με κύριο σκοπό την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.